Ενωμένη Ψυκτική ΑΕ – EPSI SA

PRIVACY POLICY

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η ασφάλεια και το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων αποτελούν υψηλή προτεραιότητα για την εταιρεία μας. Έχουμε δημιουργήσει αυτή την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να σας αποδείξουμε πώς δεσμευόμαστε να σας φερόμαστε δίκαια σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους και τη σχετική πολιτική της εταιρείας προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας και διασφάλισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται παρακάτω στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εφαρμόζεται μόνο σε σχέση με προσωπικά δεδομένα που συγκεντρώνονται από την εταιρεία μας στην ιστοσελίδα www.epsi.gr και δεν εφαρμόζεται για κάποια άλλη εταιρεία που ενδεχομένως συνδέεται με την εταιρεία μας στο πλαίσιο ομίλου εταιρειών. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μπορεί να τροποποιείται από στιγμή σε στιγμή. Κάθε φορά που θα συμβαίνει αυτό θα δημοσιεύουμε σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα με την οποία θα ενημερώνεστε για την μεσολαβούσα τροποποίηση και θα καλείστε να αποδεχτείτε τους τροποποιημένους όρους της πολιτικής αυτής. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα, συναινείτε να συγκεντρώνουμε, να χρησιμοποιούμε και να αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση τους όρους της Παρούσας Πολιτικής Απορρήτου.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ, δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Η ιστοσελίδα epsi.gr είναι απλή και φιλική στη χρήση της ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη.
Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα epsi.gr, τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στην παρούσα ιστοσελίδα.

Προσωπικά δεδομένα – Συγκατάθεση

Με την αποδοχή της παρούσας πολιτικής απορρήτου μας παρέχετε τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή σας για τη χρήση και την εν γένει επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στην παρούσα.

Προσωπικά Δεδομένα – Τι είδους πληροφορίες συλλέγουμε

Συγκεντρώνουμε τα προσωπικά σας δεδομένα έτσι ώστε να παρέχουμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στην ιστοσελίδα με επαρκή και αποτελεσματικό τρόπο.

Το είδος των δεδομένων που δύναται να συγκεντρώσουμε με την συγκατάθεση σας είναι: το όνομα σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας, τη διεύθυνσή σας, στοιχεία από τη χρήση που πραγματοποιείτε στην ιστοσελίδα και τη διεύθυνση του IP σας.

Εδώ μπορεί να περιλαμβάνεται επίσης περιεχόμενο όπως οι κριτικές ή άλλα σχόλια σχετικά με το προϊόντα που εμπορευόμαστε και τα οποία μεταφορτώνετε στις υπηρεσίες μας για να τις μοιραστείτε με άλλους χρήστες. Το σημαντικότερο είναι ότι εξαρτάται πάντα από εσάς αν θα επιλέξετε να μας παράσχετε πληροφορίες αυτού του είδους.

Ανάλογα με το πώς αλληλεπιδράτε με τις υπηρεσίες μας, ενδέχεται να συλλέγουμε ή να επεξεργαζόμαστε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων μέσω των τριών διαφορετικών τρόπων που εξηγήσαμε παραπάνω.

  • Στοιχεία επικοινωνίας:
    όπως το όνομα, η διεύθυνση, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο αριθμός τηλεφώνου σας και άλλες παρόμοιες πληροφορίες.
  • Στοιχεία συσκευής και τοποθεσίας:
    γενικές λεπτομέρειες από τη συσκευή σας, όπως η διεύθυνση IP, ο τύπος, η μάρκα, το μοντέλο και το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας,
    συγκεκριμένα δεδομένα τοποθεσίας που βασίζονται σε δεδομένα GPS από την κινητή συσκευή σας (όταν μας παρέχετε πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής σας), και μη συγκεκριμένη τοποθεσία με βάση τη διεύθυνση IP σας.
  • Πληροφορίες χρήσης και δημιουργίας προφίλ:
    το ιστορικό αναζητήσεών σας στην Epsi και οι προϊοντικές σας προτιμήσεις,
    πώς αλληλεπιδράσατε με τις υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου που περνάτε στον ιστότοπό οι σελίδες, χαρακτηριστικά ή λειτουργικότητα που έχετε αποκτήσει, σύνδεσμοι στους οποίους έχετε κάνει κλικ για να ανακατευθυνθείτε προς ή από τις υπηρεσίες μας.
  • Πληροφορίες προτιμήσεων:
    επιλεγμένες προτιμήσεις που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας στη Epsi, συμπεριλαμβανομένων συγκεκριμένων συγκαταθέσεων που δώσατε ή απορρίψατε, προτιμήσεων όσον αφορά τις ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ώθησης (push) και cookies που περιέχουν τις προτιμήσεις σας όσον αφορά διαφημίσεις.
  • Πληροφορίες επικοινωνιών:
    περιλαμβάνει επικοινωνίες που λαμβάνουμε από εσάς, όπως ανατροφοδότηση, αιτήματα για βοήθεια και ερωτήματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλων μεθόδων ηλεκτρονικής επικοινωνίας, όπως διαδικτυακές συνομιλίες (online chat), άμεσα μηνύματα ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και μεταδεδομένα που σχετίζονται με αυτές τις πληροφορίες, όπως ώρα και ημερομηνία.
  • Περιεχόμενο που δημιουργείται ή παράγεται από χρήστες:
    περιεχόμενο που μεταφορτώνετε στις υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένων σχολίων, κριτικών, συστάσεων και προτιμήσεων και των μεταδεδομένων, όπως η ώρα και η ημερομηνία που σχετίζονται με το εν λόγω περιεχόμενο, και
    οι οποιεσδήποτε πληροφορίες που μας υποβάλλετε κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε αλληλογραφίας μπορεί να έχετε μαζί μας, όπως, απόψεις

Πληροφορίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης
η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συλλέγεται αυτόματα από εμάς από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του τρίτου μέρους μέσω της οποίας συνδέεστε στη Epsi.
Οι υπηρεσίες μας δεν προορίζονται για παιδιά κάτω των 13 ετών και δεν θα πρέπει να παρέχονται οποιεσδήποτε πληροφορίες σε ή μέσω των υπηρεσιών μας από άτομα ηλικίας κάτω των 13 ετών. Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικά δεδομένα από παιδιά κάτω των 13 ετών και, σε περίπτωση που μάθουμε ότι έχουμε συλλέξει ή λάβει στοιχεία τα οποία δεν παρασχέθηκαν από ή με τη ρητή συγκατάθεση του γονέα ή του νόμιμου κηδεμόνα του παιδιού, θα διαγράφουμε τα εν λόγω στοιχεία.

Προσωπικά Δεδομένα – πως και πότε τα συγκεντρώνουμε

Η συγκέντρωση των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται με τις εξής μεθόδους:

  1. Συλλέγουμε πληροφορίες που μας παρέχετε οικειοθελώς κατά τη χρήση των υπηρεσιών της EPSI. Στις περιπτώσεις αυτές μας χορηγείτε τις ως άνω πληροφορίες συμπληρώνοντας εσείς οι ίδιοι τις υπάρχουσες στην ιστοσελίδα μας σχετικές φόρμες. Εδώ ανήκουν όλα τα ως άνω προσωπικά στοιχεία, ιδίως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο και διεύθυνση e-mail).
  2. Αναπαράγουμε ή συλλέγουμε κάποιες πληροφορίες από τον υπολογιστή ή τη συσκευή σας αυτόματα ενώ χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας. Εδώ περιλαμβάνονται στοιχεία όπως η διεύθυνση IP σας, πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή και το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στις υπηρεσίες μας, η διεύθυνση URL του ιστότοπου από τον οποίο μας επισκεφθήκατε. Ενδέχεται να γνωρίζουμε επίσης την τοποθεσία σας από το κινητό σας ή τη διεύθυνση IP σας. Αυτό μας βοηθάει να βελτιώνουμε την εμπειρία σας και να φροντίζουμε ώστε να λαμβάνετε το περιεχόμενο που σας αφορά περισσότερο.
  3. Τις λαμβάνουμε από τρίτα μέρη: Μερικές φορές λαμβάνουμε πληροφορίες για εσάς από τρίτα μέρη, ανάλογα με το πώς επιλέγετε να αλληλεπιδράσετε μαζί μας. Για παράδειγμα, όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας μέσω ενός συνεργάτη προώθησης ή όταν συνδέεστε στον λογαριασμό σας EPSI χρησιμοποιώντας τη λειτουργία σύνδεσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Διατηρούμε τα δεδομένα σας μόνο για όσο χρονικό διάστημα τα χρειαζόμαστε ή πρέπει να τα διατηρήσουμε για νομικούς λόγους. Στη συνέχεια, είτε τα διαγράφουμε είτε τα ανωνυμοποιούμε ώστε να μην σας ταυτοποιούν. Χειριζόμαστε τα δεδομένα με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με το λόγο για τον οποίο χρησιμοποιούνται, αλλά μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ανά πάσα στιγμή.

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο χρειάζεται. Αυτό εξαρτάται από τον λόγο για τον οποίο συλλέχθηκαν ή από το εάν διαθέτουμε μια συνεχή νομική βάση για να το πράξουμε αυτό (όπως η εκπλήρωση μιας σύμβασης μεταξύ μας, η εκτέλεση μιας υπηρεσίας που ζητήσατε ή για τα νόμιμα συμφέροντά μας). Σας διαβεβαιώνουμε ότι εάν δεν έχουμε πλέον λόγο ή νομική απαίτηση να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, θα τα διαγράφουμε ή θα τα αποθηκεύουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να μην σας ταυτοποιούν πλέον.

Εφαρμόζουμε διαφορετικές πολιτικές διατήρησης για τους διάφορους τύπους προσωπικών δεδομένων, λαμβάνοντας υπόψη:

Το σκοπό για τον οποίο συλλέγονται τα προσωπικά δεδομένα, Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός, και οποιονδήποτε συγκεκριμένο λόγο ή υπερισχύουσα νομική υποχρέωση διατήρησης των προσωπικών δεδομένων για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Επίσης, αν έχετε λογαριασμό μαζί μας, θα διατηρούμε προσωπικά δεδομένα, όπως η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα και άλλα στοιχεία, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε και να αποκτήσετε πρόσβαση στις υπηρεσίες μας για όσο διάστημα έχετε λογαριασμό. Ενδέχεται να διατηρούμε άλλες πληροφορίες επ’ αόριστον – όπως η δραστηριότητα στον ιστότοπο που συνδέεται με μια διεύθυνση IP – τις οποίες χρησιμοποιούμε για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τους ταξιδιώτες μας, να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να προστατέψουμε τα επιχειρηματικά μας συμφέροντα.
Ανεξάρτητα από το χρονικό διάστημα διατήρησης, μπορείτε, σε ορισμένες περιπτώσεις, να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα στην ενότητα Ποιες είναι οι επιλογές και τα δικαιώματά σας;

Προσωπικά δεδομένα – Τι κάνουμε με αυτά- πως τα χρησιμοποιούμε

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους εξής σκοπούς:

Για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις που εσείς υποβάλλετε στις πλατφόρμες της ιστοσελίδας μας.

Για να σας στέλνουμε ενημερωτικά και πληροφορίες που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντα σας (όπου και αν έχετε συμφωνήσει).

Για να σας ενημερώνουμε για καινούργια προϊόντα (όπου έχετε συμφωνήσει).

Για να σας ενημερώνουμε για αλλαγές στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας και στην παρούσα πολιτική δεδομένων.

Για να αναλύουμε την χρήση της ιστοσελίδας με σκοπό την βελτίωση του περιεχομένου της, της συγκρότησης και διάταξης αυτής και των υπηρεσιών της.

Για διαφημιστικούς σκοπούς: Θα δείτε διάφορες διαφημίσεις όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας και ενδέχεται να δείτε διαφημίσεις σχετικά με την EPSI όταν βρίσκεστε σε άλλες πλατφόρμες. Αυτές οι διαφημίσεις ενδέχεται να προέρχονται από εμάς ή από τρίτους και μπορεί να είναι εξατομικευμένες ώστε να είναι πιο ενδιαφέρουσες για εσάς. Στις πληροφορίες που χρησιμοποιούνται για την εξατομίκευση των διαφημίσεων που βλέπετε μπορεί να περιλαμβάνονται τα στοιχεία σας όσον αφορά τις αναζητήσεις που κάνατε στην EPSI ή γενικές πληροφορίες αλλά δεν θα περιλαμβάνουν ποτέ το όνομά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας ή άλλες πληροφορίες που να επιτρέπουν την ταυτοποίησή σας εκτός διαδικτύου. Αν θέλετε να διαχειριστείτε το πώς χρησιμοποιούνται οι πληροφορίες σας για διαφημιστικούς σκοπούς, μπορείτε να μάθετε περισσότερα παρακάτω και στην Πολιτική μας περί Cookies.

Όπου εύλογα θεωρούμε πως είναι απαραίτητο για την συμμόρφωση με την νομοθεσία, για τη συνεργασία μας με αυτούς που επιβάλλουν τον νόμο και την αναζήτηση βοήθειας από αυτούς, για την αποφυγή ενός εγκλήματος και την προστασία εθνικής ασφάλειας, τότε μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε αυτά τα πρόσωπα, τα οποία σχετίζονται με αυτόν τον σκοπό.

Πότε κοινοποιούνται/διαβιβάζονται ή συλλέγονται οι πληροφορίες σας προς και από τρίτα μέρη;

Κοινοποιούμε τις πληροφορίες σας μόνο όταν μας το ζητήσετε, όταν αυτό αποτελεί απαραίτητο μέρος της συνεργασίας μας μαζί σας και της παροχής των υπηρεσιών, όταν μας το ζητήσετε, ή όταν πρέπει να το κάνουμε για νομικούς λόγους

Κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες μας σε επιλεγμένα τρίτα μέρη που μας παρέχουν διάφορες υπηρεσίες που υποστηρίζουν την παράδοση των υπηρεσιών μας (ας τους ονομάσουμε «τρίτους επεξεργαστές»). Οι εν λόγω τρίτοι επεξεργαστές μπορεί να είναι για παράδειγμα πάροχοι τεχνικών υποδομών, εργαλεία εξυπηρέτησης πελατών και εργαλεία επαλήθευσης ταυτότητας. Απαιτούμε όπως ο οποιοσδήποτε τρίτος επεξεργαστής που χειρίζεται πληροφορίες εκ μέρους μας να το κάνει αυτό σύμφωνα με τους συμβατικούς όρους που απαιτούν την ασφαλή διατήρηση των πληροφοριών, την υποβολή τους σε επεξεργασία σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων και τη χρήση τους μόνο με βάση τις οδηγίες μας και όχι για τους σκοπούς του εν λόγω τρίτου επεξεργαστή (εκτός εάν έχετε δώσει ρητά τη συγκατάθεσή σας για να γίνει αυτό).

Οι τρίτοι επεξεργαστές ενδέχεται να βρίσκονται ή να επεξεργάζονται τα στοιχεία σας εκτός της χώρας στην οποία βρίσκεστε. Σε περίπτωση που η χρήση, από μέρους μας, κάποιου τρίτου επεξεργαστή συνεπάγεται τη μεταφορά προσωπικών δεδομένων από την Ευρώπη σε τοποθεσία εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, θα εφαρμόζουμε κατάλληλα μέτρα ώστε να διασφαλίζεται η επαρκής προστασία των προσωπικών δεδομένων στην εν λόγω τοποθεσία, συνήθως με την εφαρμογή τυποποιημένων συμβατικών ρητρών που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς και ισχυρών ελέγχων ασφαλείας.

Στους τύπους τρίτων επεξεργαστών στους οποίους ενδέχεται να κοινοποιήσουμε στοιχεία των προσωπικών σας δεδομένων περιλαμβάνονται οι ακόλουθοι:

πάροχοι εργαλείων διαχείρισης και διανομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – για παράδειγμα, εάν εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία της Epsi ή άλλα μηνύματα μάρκετινγκ, θα διαχειριζόμαστε την παράδοσή τους σε εσάς χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο διανομής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τρίτου μέρους,

πάροχοι υπηρεσιών ασφάλειας και πρόληψης απάτης – για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε αυτούς τους παρόχους για να εντοπίζουμε πράκτορες αυτοματοποιημένου λογισμικού που ενδέχεται να διαταράξουν τις υπηρεσίες μας ή για να αποτρέπουμε την κακή χρήση των API μας,

πάροχοι υπηρεσιών λογισμικού συνάθροισης δεδομένων και αναλύσεων που μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε και να βελτιστοποιούμε αποτελεσματικά την παράδοση των υπηρεσιών μας,

πάροχοι πλατφορμών λογισμικού που μας βοηθούν να επικοινωνούμε μαζί σας ή να σας παρέχουμε υπηρεσίες υποστήριξης πελατών – για παράδειγμα, διαχειριζόμαστε και απαντάμε σε τυχόν μηνύματα που μας στέλνετε μέσω του κέντρου βοήθειας χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο διαχείρισης επικοινωνιών τρίτου μέρους,

πάροχοι υπηρεσιών διαχείρισης προσλήψεων – για παράδειγμα, όταν υποβάλλετε αίτηση για κάποια θέση εργασίας στην EPSI, χρησιμοποιούμε ένα εργαλείο τρίτου μέρους για τη διαχείριση και αποθήκευση οποιωνδήποτε πληροφοριών σχετικά με την αίτησή σας,

πάροχοι υπηρεσιών online αποθήκευσης cloud και άλλων βασικών υπηρεσιών υποστήριξης ΤΠ,

Ενδέχεται να συλλέγουν επίσης πληροφορίες από εσάς κάποια τρίτα μέρη όπως διαφημιστές, δίκτυα μάρκετινγκ και συνεργάτες (ανατρέξτε στην ενότητα Πώς διαφημίζουμε; παρακάτω) χρησιμοποιώντας cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Για παράδειγμα, ενδέχεται να συλλέγονται και να διαβιβάζονται στα εν λόγω τρίτα μέρη η διεύθυνση IP σας και τα συμβάντα που σχετίζονται με τη δραστηριότητά σας. Οι πληροφορίες που συλλέγονται με αυτόν τον τρόπο δεν θα περιλαμβάνουν ποτέ το όνομα, τα στοιχεία επικοινωνίας ή άλλες πληροφορίες που θα έδιναν τη δυνατότητα ταυτοποίησής σας εκτός διαδικτύου.

Αποκάλυψη πληροφοριών για νομικούς και άλλους λόγους

Ενδέχεται επίσης να αποκαλύψουμε τα στοιχεία σας σε περίπτωση που κάτι τέτοιο κριθεί απαραίτητο για την πρόληψη, ανίχνευση ή δίωξη παράνομων ή εικαζόμενων παράνομων δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της απάτης, ή για την πρόληψη άλλων ζημίων ή, όποτε κρίνεται απαραίτητο, ως απάντηση σε νομικά δεσμευτικά αιτήματα, σε οποιαδήποτε νομική ενέργεια εναντίον μας ή για την επιβολή των δικαιωμάτων και αξιώσεών μας.

Πώς διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή;

Ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων. Περιορίζουμε την πρόσβαση μόνο στους υπαλλήλους της Epsi που είναι απαραίτητο να έρθουν σε επαφή με τις πληροφορίες σας για να προβούν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες μέχρι την παράδοση των παραγγελόμενων προϊόντων ή υπηρεσιών.

Δυστυχώς, δεν μπορεί να εγγυηθεί πλήρη ασφάλεια κανένας ιστότοπος, αλλά δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα ασφάλειας για ολόκληρη την εταιρεία, το οποίο είναι σχεδιασμένο να διατηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα όσο το δυνατόν ασφαλέστερα. Χρησιμοποιεί μια σειρά τεχνικών, οργανωτικών και διοικητικών μέτρων ασφαλείας και τεχνικών βέλτιστης πρακτικής, ανάλογα με τον τύπο των δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία. Για παράδειγμα, τα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών που χρησιμοποιούμε για την αποθήκευση των δεδομένων σας έχουν περιορισμούς πρόσβασης και διακομιστές που έχουν σαν βάση τους το cloud που χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση δίσκου βιομηχανικού επιπέδου. Χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση TLS και HTTPS για προστασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν τα μεταφέρουμε μέσω του διαδικτύου. Πραγματοποιούμε επίσης αξιολογήσεις ασφαλείας σε τρίτους επεξεργαστές που χειρίζονται τα δεδομένα σας.

Περαιτέρω, παρέχουμε σε όλους τους υπαλλήλους της Epsi διεξοδική κατάρτιση όσον αφορά την προστασία δεδομένων και την προστασία του απορρήτου. Αναπτύσσουμε τις υπηρεσίες μας με στόχο τη χρησιμοποίηση της ελάχιστης δυνατής ποσότητας προσωπικών δεδομένων, μεταξύ άλλων μέσω της χρήσης τεχνικών ελαχιστοποίησης δεδομένων όπως η ανωνυμοποίηση και η ψευδωνυμοποίηση. Επίσης, κάθε φορά που αναπτύσσουμε ή ενημερώνουμε τις υπηρεσίες μας με τρόπους που συνεπάγονται τη συλλογή ή χρήση νέων μορφών προσωπικών δεδομένων, διεξάγουμε μια αξιολόγηση επιπτώσεων στο απόρρητο για να κατανοήσουμε και να μειώσουμε την πιθανότητα να προκύψουν τυχόν ακούσιες επιπτώσεις για εσάς.

Πού αποθηκεύουμε τις πληροφορίες σας;

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται με ασφάλεια σε βάσεις δεδομένων εντός της εταιρείας μας, η οποία έχει φροντίσει να υιοθετήσει τις κατάλληλες τεχνικές μεθόδους διασφάλισης της περιορισμένης και αναγκαίας πρόσβασης μόνο από ειδικά εξουσιοδοτημένους προς τούτο υπαλλήλους της.

Προσωπικά Δεδομένα – Τι δεν επιτρέπεται να κάνουμε με αυτά

Δεν διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για οποιοδήποτε άλλο σκοπό έκτος από αυτούς που κατηγορηματικά αναφέρονται στην παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Ούτε διαθέτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε άλλα άτομα από αυτά που ανωτέρω περιοριστικά αναφέρονται.

Ποιες είναι οι επιλογές και τα δικαιώματά σας;

Σε οποιοδήποτε στιγμή μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα που διατηρεί η Epsi για να τροποποιείτε, να διορθώνετε ή να ενημερώνετε αυτά τα δεδομένα. Παρακαλώ σημειώστε ότι μπορεί να χρειαστεί να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητα σας πριν προχωρήσουμε στο αίτημα σας.

Επίσης μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ζητήσετε να διαγραφούν οριστικά τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται από την Epsi. Για να το πραγματοποιήσετε αυτό παρακαλώ να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο “Ο λογαριασμός μου”. Μετά από αυτό το αίτημα, θα παύσουμε να χρησιμοποιούμε και να κάνουμε διαθέσιμα τα προσωπικά σας δεδομένα (έκτος όπως προβλέπεται από τον νόμο). Θα διαγράψουμε επίσης όλα τα προσωπικά σας δεδομένα από το σύστημα μας, έκτος από αυτά που περιέχονται σε ηλεκτρονικά μηνύματα, αλληλογραφία ή άλλα έγγραφα που μπορεί να είναι απαραίτητα για να μπορούμε να αποδείξουμε τους όρους της συμβατικής μας σχέσης μεταξύ εμάς και εσάς. Παρακαλώ σημειώστε ότι μπορεί να χρειαστεί να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητα σας πριν προχωρήσουμε στο αίτημα σας.

Περίληψη των δικαιωμάτων σας σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2472/1997 (όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα) και τον Κανονισμό GDPR για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

H Epsi εγγυάται πως τα προσωπικά σας δεδομένα θα:

  1. Τυγχάνουν δίκαιης και νόμιμης επεξεργασίας. Συγκεκριμένα η Epsi θα επιδεικνύει διαφάνεια όσον αφορά την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των ατόμων.
  2. Συλλέγονται μόνο για σαφείς και νόμιμους σκοπούς και δεν επεξεργάζονται περαιτέρω με τρόπο ασυμβίβαστο με αυτούς τους σκοπούς. Σε περίπτωση όπου η Epsi αποφασίσει να επεξεργαστεί περαιτέρω προσωπικά δεδομένα τότε είναι απαραίτητη η ρητή συγκατάθεση του ατόμου στο οποίο αφορούν τα συγκεκριμένα δεδομένα.
  3. Είναι συναφή, πρόσφορα, και όχι περισσότερα από όσα κάθε φορά απαιτείται εν όψει των σκοπών της επεξεργασίας Η Epsi θα συλλέγει και θα διατηρεί ‘σχετικές πληροφορίες’, εφόσον αυτές είναι απαραίτητες για την εκπλήρωση λειτουργικών και διοικητικών προϋποθέσεων ή για τη συμμόρφωση με οποιαδήποτε νομική υποχρέωση.
  4. Είναι ακριβή και, εφόσον χρειάζεται, υποβάλλονται σε ενημέρωση.
    H Epsi συγκεκριμένα θα εφαρμόσει ένα σύστημα από ελέγχους (‘checks’) για να επιβεβαιώνει πως τα στοιχειά που συλλέγονται και επεξεργάζονται στη συνέχεια είναι ακριβή και τρέχοντα.
  5. Θα διατηρούνται σε μορφή που επιτρέπει τον προσδιορισμό της ταυτότητας του υποκείμενου των δεδομένων όχι για περισσότερο χρόνο από ότι χρειάζεται για τους σκοπούς που συλλέχθηκαν ή για τους σκοπούς που επεξεργάστηκαν στη συνέχεια. Η Epsi θα εφαρμόσει διαδικασίες για να επιβεβαιώνει πως τα προσωπικά σας στοιχεία διατηρούνται με καθιερωμένα κριτήρια διατήρησης.
  6. Τυγχάνουν επεξεργασίας συμφώνα με τα δικαιώματα του υποκείμενου των δεδομένων όπως αυτά τα δικαιώματα έχουν καθιερωθεί από την Οδηγία της Ευρωπαϊκή Ένωσης. Η Epsi θα εξασφαλίζει πως τα δικαιώματα του υποκείμενου των δεδομένων μπορούν να εξασκούνται πλήρως. Συγκεκριμένα το δικαίωμα της ενημέρωσης για την επεξεργασία που αναλήφθηκε, το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα, το δικαίωμα αντίρρησης στη χρήση προσωπικών δεδομένων για σκοπούς άμεσης διαφήμισης και το δικαίωμα διόρθωσης προσωπικών δεδομένων που είναι ανακριβή.
  7. Κατάλληλα τεχνικά και διοικητικά μέτρα θα εφαρμόζονται εναντίων της αυθαίρετης ή παράνομης επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και εναντίων της τυχαίας απώλειας ή καταστροφής ή βλάβης προσωπικών δεδομένων.
  8. Τα προσωπικά δεδομένα δεν θα μεταβιβάζονται σε χώρες που βρίσκονται εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έκτος αν καθιερωθεί και εφαρμοστεί ένα ανάλογο επίπεδο προστασίας των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των υποκειμένων προσωπικών δεδομένων, σχετικά με την διαχείριση των εξαγομένων δεδομένων.

H Epsi λειτουργεί και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα. Σύμφωνα με τον Ελληνικό Νόμο 2472/1997, αυτή η εταιρεία είναι ο ‘Υπεύθυνος της Επεξεργασίας’, σχετικά με προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από την ιστοσελίδα.

Περιληπτικά τα βασικά σας δικαιώματα είναι τα έξης:

Το δικαίωμα να ενημερωθείτε ποιες πληροφορίες τηρούνται σχετικά με έσας σε ηλεκτρονική μορφή και σε έγγραφα αρχεία.

Το δικαίωμα να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων, για τους παραλήπτες ή για τις κατηγορίες παραληπτών.

Το δικαίωμα να ενημερωθείτε για πιθανές αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στον τρόπο επεξεργασίας από την τελευταία μας ενημέρωση σε σας.

Το δικαίωμα να ενημερωθείτε σχετικά με την μεθοδολογία που εφαρμόζεται στην διαδικασία αυτόματης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

Το δικαίωμα να ενημερωθείτε σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που επιβάλλονται από τον Υπεύθυνο της Επεξεργασίας για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.

Το δικαίωμα να ενημερωθείτε για σχετική μεταβίβαση στοιχείων σας σε τρίτους.

Το δικαίωμα να λάβετε μέτρα να σταματήσετε την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας αν η επεξεργασία πιθανόν να σας προκαλέσει να υποστείτε σημαντική ζημία ή σημαντική ηθική βλάβη, όταν αυτό είναι αδικαιολόγητο

Το δικαίωμα να απαιτήσετε να μην χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα για την προώθηση διαφόρων προϊόντων, υπηρεσιών και ιδεών.

Το δικαίωμα να αποτρέψετε αποφάσεις, λαμβανόμενες σχετικά με εσάς που βασίζονται αποκλειστικά στην αυτόματη επεξεργασία.

Το δικαίωμα να μπορείτε να απαιτείται την διόρθωση ή καταστροφή προσωπικών δεδομένων που είναι λανθασμένα.

Το δικαίωμα να μπορείτε να υποβάλλετε αντίρρηση οποιαδήποτε στιγμή για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων, να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και να λάβετε τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε παράσχει σε δομημένη, μηχανικά αναγνώσιμη μορφή. Επιπλέον, μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε ορισμένες περιπτώσεις (ιδίως όταν δεν χρειάζεται να επεξεργαστούμε τα δεδομένα για συμβατική ή άλλη νόμιμη απαίτηση). Σε περίπτωση που έχουμε ζητήσει τη συγκατάθεσή σας, μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Εάν ζητήσετε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για επεξεργασία των δεδομένων σας από την EPSI, αυτό δεν θα επηρεάσει οποιαδήποτε επεξεργασία που έγινε ήδη κατά την εν λόγω περίοδο.

Αυτά τα δικαιώματα μπορεί να περιορίζονται, για παράδειγμα εάν η εκπλήρωση του αιτήματός σας θα αποκάλυπτε προσωπικά δεδομένα σχετικά με κάποιο άλλο άτομο ή αν μας ζητήσετε να διαγράψουμε πληροφορίες που είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε με βάση το νόμο ή έχουμε αναγκαστικά νόμιμα συμφέροντα για τη διατήρησή τους. Αν έχετε προβληματισμούς που δεν έχουν επιλυθεί, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο σε αρχή προστασίας δεδομένων.

Στο βαθμό που δεν είστε σε θέση να ασκήσετε ικανοποιητικά οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα μέσω του προφίλ σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων μας ταχυδρομικά στην ακόλουθη διεύθυνση: ΒΙ.ΠΑ. Σχιστού, 18863 Πέραμα ΤΗΛ. 2104311111

COOKIES και άλλες τεχνολογίες

Χρησιμοποιούμε έναν συνδυασμό cookies και άλλων τεχνολογιών, όπως εικονοστοιχεία (pixels)/ιστοφάρους (web beacons) και κώδικες παρακολούθησης (που εξηγούνται παρακάτω) για τη συλλογή πληροφοριών προς χρήση σύμφωνα με τους σκοπούς που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική.

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας. Τα cookies καταγράφουν πράγματα όπως οι προτιμήσεις και οι ρυθμίσεις σας, βοηθώντας μας έτσι να λαμβάνουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να σας παρέχουμε την πιο συνεπή και ενδιαφέρουσα για εσάς εμπειρία. Χρησιμοποιούμε επίσης cookies για την καταγραφή πληροφοριών σχετικά με πειράματα ή νέες βελτιώσεις που μπορούμε να δοκιμάσουμε για να παρακολουθήσουμε πώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας και να διαπιστώσουμε εάν ήταν αποτελεσματικές.

Τα cookies στον ιστότοπό μας ενδέχεται να ορίζονται από εμάς, από τρίτα μέρη με τα οποία συνεργαζόμαστε ή από ανεξάρτητα τρίτα μέρη (όπως διαφημιστές).

Τι είναι οι ιστοφάροι (web beacons) και τα εικονοστοιχεία (pixels);

Οι ιστοφάροι (web beacons) ή τα εικονοστοιχεία (pixels) είναι μικρά, διαφανή αρχεία εικόνας μέσα σε μια ιστοσελίδα ή μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα χρησιμοποιούμε για να κατανοήσουμε πώς αλληλεπιδράτε με τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιούμε επίσης εικονοστοιχεία (pixels) για να συλλέγουμε πληροφορίες όπως αν έχετε ανοίξει κάποιο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις επικοινωνίες μας με εσάς.

Τι είναι οι κώδικες παρακολούθησης;

Οι κώδικες παρακολούθησης είναι τμήματα κώδικα τοποθετημένα στη σελίδα για να μετρούν πράγματα όπως οι επισκέψεις και οι αλληλεπιδράσεις. Χρησιμοποιούμε κώδικες παρακολούθησης για να μαθαίνουμε περισσότερα σχετικά με το πώς αλληλεπιδράτε με τις υπηρεσίες μας, τις διαφημίσεις που βλέπετε και γενικότερα τον τρόπο με τον οποίο τις χρησιμοποιείτε.

Διαδικασία Επίλυσης Διαφορών

Αν οποιοδήποτε στιγμή έχετε ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με αυτόν τον Κώδικα Δεοντολογίας για Τήρηση Απορρήτου ή πιστεύετε πως τον έχουμε παραβιάσει, παρακαλώ κάνετε κλικ [εδώ] και θα επιχειρήσουμε να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία που μπορεί να έχετε.

Έχετε το δικαίωμα να αντιτίθεστε οποιαδήποτε στιγμή στην χρήση των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτή η αντίρρηση πρέπει να την απευθύνετε στη Epsi εγγράφως και πρέπει να περιέχει αίτημα για συγκεκριμένη ενέργεια, όπως διόρθωση, προσωρινή μη χρησιμοποίηση, δέσμευση, μη διαβίβαση ή διαγραφή. Η Epsi έχει την υποχρέωση να απαντήσει εγγράφως μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών από την λήψη της αντιρρήσεως σας. Στην απάντησή μας οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για τις ενέργειες στις οποίες προβήκαμε ή διαφορετικά, για τους λόγους που δεν ικανοποιήσαμε το αίτημα σας.

Personal data protection policy

The security and privacy of your personal data is a top priority for our company. We have created this Personal data protection policy to demonstrate to you how we commit ourselves to treating you fairly about your personal data. Please read carefully the terms and the company’s policy to learn about our privacy practices and privacy and data protection. By using our website, you accept unconditionally the practices described below in the Personal data protection policy.

This Personal data protection policy applies only to personal data gathered by our company at www.epsi.gr and does not apply to any other company that may be affiliated with our company within a group of companies. Please be aware that the Personal data protection policy may be modified from time to time. Whenever this happens, we will publish a notice on the website informing you of the mediated modification and you will be invited to accept the modified terms of this policy. By using the website, you consent to collect, use and disclose your personal data under the terms of this Personal data protection policy.

Privacy

COMPANY, created this website for the sole purpose of servicing its customers. EPSI.gr is simple and user-friendly and has been designed to meet the specific needs of each user.

This Personal data protection policy and the attached Terms and Conditions of this website describe the method of data collection from EPSI.gr, the use of this data by us and the terms and conditions of use of this website. This Personal data protection policy only refers to your personal data that you provide to us.

Personal Data – Consent

By accepting this personal data protection policy, you provide us with your express and unreserved consent to the use and general processing of your personal data in accordance as specifically defined herein.

Personal Data – What kind of information we collect

We collect your personal data so that we provide the services offered on the website in an efficient and effective way.

The type of data we can collect with your consent is: your name, your contact information, your address, , details of your use of website and your IP address.

This may also include content such as reviews or other comments about the products we trade and which you upload to our services to share with other users. The most important thing is that it always depends on you if you choose to provide us with such information.

Depending on how you interact with our services, we may collect or process the following categories of personal data through the three different ways we explained above.

  • Contact info:
    such as your name, address, e-mail address, telephone number and other similar information.
  • Device and location details:
    general details from your device, such as the IP address, model, brand, model, and operating system of your device,
    specific location data that is based on GPS data from your mobile device (when you give us access to this information through your device’s settings), and a non-specific location based on your IP address.
  • Use and profile Creation information: your search history in EPSI and your product preferences, how you interacted with our services, including the time you spend on the site the pages, features or functionality you have acquired, links you have clicked to redirect to or from the services us.
  • Preferences information: selected preferences related to your EPSI account, including specific consents you gave or declined, email and push notifications preferences, and cookies that contain your ads preferences.
  • Communication information: includes communications we receive from you, such as feedback, requests for help and queries via email and other online communication methods such as online chat, instant messaging or social media, and metadata related to this information such as time and date.
  • User-created or generated content: content you upload to our services including comments, reviews, recommendations and preferences and metadata, such as the time and date associated with that content, and any information you submit to us during any correspondence you may have with us , such as, views.
  • Social media information the e-mail address is automatically collected by us from the third-party social networking platform through which you connect to EPSI.

Our services are not intended for children under the age of 13 and no information should be provided on or through our services by people under the age of 13. We do not knowingly collect personal data from children under the age of 13 and if we learn that we have collected or received data that was not provided by or with the explicit consent of the child’s parent or legal guardian.

Personal Data – how and when we collect them

Your personal data is collected using the following methods:

  1. We collect information you provide us voluntarily when using EPSI services. In such cases, you grant us the above information by filling out the relevant forms on our website. Here are all the above personal details, especially name, address, contact details (telephone and e-mail address).
  2. We reproduce or collect some information from your computer or device automatically while using our services. This includes information such as your IP address, information about the device and the browser you use to access our services, the URL of the site from which you visited us. Also included are details about the products you have placed in the shopping cart from our website. We may also know your location from your mobile phone or your IP address. This helps us improve your experience and make sure you get the most relevant content.
  3. We receive them from third parties: Sometimes we receive information about you from third parties, depending on how you choose to interact with us. For example, when you visit our site through a promo partner or when you sign in to your EPSI account using the social media sign-in feature.

How long do we store your personal information?

We only retain your data for as long as we need it or we need to keep it for legal reasons. Then we either delete them or anonymize them so they do not identify you. We handle the data differently depending on why you are using it, but you can ask us to delete your personal data at any time.

How long do we store your personal information?

We only retain your data for as long as we need it or we need to keep it for legal reasons. Then we either delete them or anonymize them so they do not identify you. We handle the data differently depending on why you are using it, but you can ask us to delete your personal data at any time.

We keep your personal data only for as long as necessary. This depends on why they were collected or whether we have a consistent legal basis to do so (such as fulfilling a contract between us, performing a service you have requested, or legitimate interests). We assure you that if we no longer have a legal or legal requirement to process your personal information, we will delete or store it in such a way that it no longer identifies you.

We apply different retention policies for the different types of personal data, taking into account:

  • The purpose for which personal data is collected,
  • How much time will be needed to achieve this goal, and
  • Any specific reason or overriding legal obligation to keep personal data for a specified period of time.

Also, if you have an account with us, we will retain personal information, such as your email address, name and other information, so that you can sign in and access our services as long as you have an account. We may keep other information indefinitely – such as site activity linked to an IP address – that we use to help us understand our travelers, improve our products and services, and protect our business interests.

Regardless of the retention period, you may, in some cases, ask us to delete your personal data. Learn more about how to manage your personal information in the “What are your options and rights” section of this policy.

Personal data – What we do with them – how we use them

We use your personal data for the following purposes:

  • To communicate with you and answer your questions
  • To send you information and information related to your interests (wherever you have agreed).
  • To let you know about new products (where you have agreed).
  • We inform you of changes to the terms of use of the site and to this data policy.
  • To analyze the use of the site in order to improve its content, its structure and layout and its services.
  • For promotional purposes: You will see different ads when you use our services and you may see EPSI ads on other platforms. These ads may come from us or from third parties and may be personalized to be more interesting to you. The information used to personalize the ads you see may include your information regarding searches you have made to EPSI or general information but will never include your name, contact information or other information that will allow your identification off-line.
    If you want to manage how your information is used for promotional purposes, you can learn more in our Cookies Policy.

Wherever we think it is necessary to comply with the law, to cooperate with law enforcement and to seek help from them, to prevent crime and protect national security, then we can disclose your personal data to those persons who are related to this purpose.

When are your information communicated / transmitted or collected to and from third parties?

We only disclose your information when you request it when it is a necessary part of our cooperation with you and the provision of services when you ask for it or when we have to do so for legal reasons.

We share information about our users in selected third parties that provide us with various services that support the delivery of our services (let’s call them “third party processors”). These third processors may be, for example, technical infrastructure providers, customer service tools, and authentication tools. We require that any third-party processor who processes information on our behalf does so in accordance with the contractual terms that require the safe retention of information, its processing in accordance with applicable data protection laws and their use only on the basis of our instructions and not for the purposes of this third-party processor (unless you have explicitly given your consent to do so).

Third-party processors may be located or processed outside of your country. If our use of a third-party processor involves the transfer of personal data from Europe to a location outside the European Economic Area, we will apply appropriate measures to ensure adequate protection of personal data in that location, usually by application of standardized contractual clauses approved by the European Commission, and strong security controls.

Third-party types of data we may share with your personal data include the following:

  • E-mail management and distribution tools – for example, if you sign up to receive EPSI newsletters or other marketing messages, we will manage delivery to you using a third-party email distribution tool,
  • Fraud Prevention and Security Providers – for example, we use these providers to identify automated software agents that may disrupt our services or to prevent misuse of our APIs,
  • Data aggregation and analytics software providers that enable us to monitor and optimize the delivery of our services efficiently,
  • Software platform providers that help us communicate with you or provide customer support – for example, we manage and respond to any messages you send us through the help center using a third-party communications management tool,
  • Recruitment Management Service Providers – for example, when applying for a EPSI job, we use a third-party tool to manage and store any information about your application,
  • Cloud storage online service providers and other core IT support services,
  • Some third parties may also collect information from you, such as advertisers, marketing networks and affiliates (see How do we advertise?) Using cookies and similar technologies. For example, your IP address and events associated with your activity may be collected and transmitted to those third parties. The information collected in this way will never include the name, contact information or other information that would allow you to identify yourself offline.
    Disclosure of information for legal and other reasons
    We may also disclose your information if this is deemed necessary for the prevention, detection or prosecution of illegal or suspected illegal activities, including fraud, or for the prevention of other damages or, whenever necessary, in response to legally binding requests, any legal action against us or the enforcement of our rights and claims.

How do we keep your personal information secure?

Our highest priority is to maintain your personal data. We restrict access only to EPSI employees who need to contact your information to take all the necessary actions until delivery of the ordered products or services.

Unfortunately, we can not guarantee full security for any site, but we’ve created a security plan for the entire company, which is designed to keep your personal data as safe as possible. It uses a set of technical, organizational and administrative security measures and best practice techniques, depending on the type of data being processed.

For example, the computer systems we use to store your data have access restrictions and cloud-based servers that use industry-level disk encryption. We use TLS and HTTPS encryption to protect your personal data when we transfer it over the Internet. We also perform security evaluations on third-party processors that handle your data.

Furthermore, we provide EPSI employees with extensive training on data protection and privacy protection. We develop our services with the aim of using the least possible amount of personal data, including through the use of data minimization techniques such as anonymization and pseudonymization. Also, whenever we develop or update our services in ways that involve the collection or use of new forms of personal data, we conduct an impact assessment on privacy to understand and reduce the likelihood of any unintended consequences for you.

Where do we store your information?

Your data is safely stored in databases within our company, which has taken care of adopting the appropriate technical methods to ensure limited and necessary access only by specially empowered employees.

Personal Data – What You Cannot Do with It
We do not maintain your personal data for any purpose other than those expressly referred to in this Personal data protection policy. Nor do we disclose your personal data to anyone other than the ones mentioned above.

What are your options and rights?
At any time, you may have access to your personal data maintained by EPSI to modify, correct or update this data. Please note that we may need to ask you to verify your identity before proceeding with your request.

You may also at any time request the permanent removal of your personal data held by EPSI. To do so, please click on the “My Account” link. Following this request, we will cease to use and make your personal data available (except as provided by law).

We will also delete all of your personal data from our system, except those contained in emails, correspondence, or other documents that may be necessary to prove the terms of our contractual relationship with you. Please note that we may need to ask you to verify your identity before proceeding with your request.

A summary of your rights under the provisions of Law 2472/1997 (as amended and currently in force) and the GDPR Regulation for the Protection of Individuals from the Processing of Personal Data.

EPSI guarantees that your personal data will:

1.They have fair and legitimate processing. In particular, EPSI will demonstrate transparency in the processing of individuals’ personal data.
2.They are collected only for clear and legitimate purposes and are not further processed in a way incompatible with these purposes. In the event that EPSI decides to process further personal data, then the explicit consent of the person to whom the data relates is necessary.
3. It is relevant, appropriate and not more than required at any time for processing purposes. EPSI will collect and maintain relevant information if it is necessary to fulfill functional and administrative conditions or to comply with any legal obligation.
4. They are accurate and, if necessary, updated. EPSI will in particular implement a system of ‘checks’ to confirm that the data collected and processed are accurate and current.
5. They will be kept in a format that permits identification of the data subject not for longer than is necessary for the purposes for which it was collected or for the purposes that were subsequently processed. EPSI will implement procedures to confirm that your personal information is maintained with established retention criteria.
6. They are processed in accordance with the rights of the data subject as these rights have been established by the EU Directive. EPSI will ensure that the rights of the data subject can be fully exercised. In particular, the right to information about the processing undertaken, the right to access to personal data, the right to object to the use of personal data for direct advertising purposes, and the right to correct personal data that is inaccurate.
7. Appropriate technical and administrative measures will be applied against the arbitrary or unlawful processing of personal data and against the accidental loss or destruction or damage to personal data.
8. Personal data will not be transferred to countries outside the European Union unless an equivalent level of protection of the rights and freedoms of the underlying personal data is established and enforced regarding the management of exported data.

EPSI operates and manages the website. According to Greek Law 2472/1997, this company is the ‘Processing Manager’, regarding personal data we collect from the website.

Summarily, your basic rights are as follows:

  • The right to know what information is kept about you in electronic form and in document files.
  • The right to be informed about the purpose of the processing of personal data, the recipients or the categories of recipients.
  • The right to be informed about any changes that have been made to our editing from our latest update to you.
  • The right to be informed about the methodology used in the process of automatic processing of personal data.
  • The right to be informed about the security measures imposed by the Data Protection Officer for the security of your personal data.
  • The right to be informed about a transfer of your information to third parties.
  • The right to take steps to stop processing your personal data if the treatment is likely to cause you material or material non-material damage when it is unjustified
  • The right to demand that your personal data not be used to promote various products, services and ideas.
  • The right to prevent decisions taken on you based solely on automatic processing.
  • The right to be able to require the correction or destruction of personal data that is incorrect.
  • The right to object at any time to the processing of your personal data.

You have the right to request a copy of your personal data, to correct, delete or restrict the processing of your personal data and to receive the personal data you have provided us in a structured, mechanically readable form. In addition, you may oppose the processing of your personal data in some cases (especially when we do not need to process data for a contractual or other legitimate claim).

If you have requested your consent, you can withdraw your consent at any time. If you request to withdraw your consent to process your data from EPSI, this will not affect any processing already made during that period.

These rights may be limited, for example if the fulfillment of your request would reveal personal information about another person, or if you ask us to delete information that we are required to maintain under the law or we have necessarily legitimate interests to preserve them. If you have concerns that have not been resolved, you have the right to complain to a data protection authority.

To the extent that you are unable to properly exercise any of these rights through your profile, you may contact our Data Protection Officer by post to the following address: Vi.Pa SCHISTO, Perama, tel. +302104311111.

COOKIES and other technologies

We use a combination of cookies and other technologies, such as web beacons and tracking codes (explained below) to collect information for use in accordance with the purposes stated in this policy.

What are cookies?

Cookies are small data files stored on your computer or device. Cookies record things like your preferences and settings, helping us to get the information we need to provide you with the most consistent and interesting experience for you. We also use cookies to record information about experiments or new improvements that we can try to track how you use our services and see if they were effective.

Cookies on our site may be defined by us, by third parties with whom we partner or by independent third parties (such as advertisers).
What are web beacons and pixels?

Web beacons or pixels are small, transparent image files within a web page or e-mail. We use them to understand how you interact with our services. We also use pixels to collect information as if you have emailed so we can improve our communications with you.

What are tracking codes?

Tracking codes are code fragments placed on the page to measure things like hits and interactions. We use tracking codes to learn more about how you interact with our services, the ads you see, and how you use them in general.

Dispute Resolution Procedure

If at any time you have questions or questions about this Code of Conduct for Privacy, or you think we have violated it, please contact us to resolve any questions you may have.
You have the right to object at any time to the use of your personal data. You should address this objection to EPSI in writing and must contain a request for a specific action, such as correction, temporary non-utilization, commitment, non-transmission or deletion. EPSI has the obligation to respond in writing within fifteen (15) days of receipt of your objection. In our answer, we must notify you of the actions we have taken or otherwise, for the reasons why we did not meet your request.

προϊόντα & υπηρεσιες

Ενημερωση

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠληροφορΙες

Ενωμένη Ψυκτική ΑΕ

ΒΙ.ΠΑ. Σχιστού, 18863 Πέραμα

ΤΗΛ. 2104311111

ΦΑΞ. 2104326064

Πνευματικά Δικαιώματα EPSI SA © Πολιτική cookies Προσωπικά Δεδομένα

Scroll Up